Life Behind Lenses

Sunt o mare iubitoare de cafea, iar ascultatul poveștilor de cele mai multe ori implică delectarea cu o cafea bună

În copilărie eram cunoscută ca fetița cu pălărie de la scara B

Mă pregătesc să devin medic în câțiva ani. Dacă te întrebi, nu am scris de doctor, încă, dar sunt dependentă de foiţele post-it (înfrumuseţează orice curs, nu mă judeca)

Nu, înghețata nu este un dulce. Este o necesitate!

Cartea mea preferată din copilarie este “Micul Prinţ”; dacă ai citit-o știi despre ce vorbesc și nu trebuie să mai argumentez

Îmi place să merg prin ceainării pentru că de fiecare dată cum pășesc înăuntru îmi pare că timpul a stat în loc

Și rămân fără cuvinte când văd încântarea celor pe care i-am avut în faţa camerei de fotografiat, dar inima mi se umple de (multă) bucurie

Dintre toate momentele cu care ne întâlnim în viață eu sunt martoră celor care dau cu adevărat culoare: tineri care simt fluturii dragostei în stomac, părinți ce își întâmpina minunile trimise de Dumnezeu, familii care se bucură de dragostea care a fost turnată în inimile lor.
Relatez povești în imagini și îmi doresc să dau viață fotografiilor mele prin emoția surprinsă, iar tu să retrăiești momentele minunate peste câteva zile, săptămâni sau peste câțiva zeci de ani într-un balansoar cu nepoți în jurul tău, răsfoind un album foto.
Magia se petrece atunci când voi sunteți voi în față camerei, iar eu de partea cealaltă surprinzând momentul, zâmbetul, privirea plină de dragoste, bucuria și tot ceea ce vă reprezintă.

Hai să spunem împreună povestea voastră!